"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ


Αγαπητοί μου Χριστιανοί, στη δύσκολη και σκληρή πορεία μας, στον πειρασμό και το σταυρό μας η παρηγοριά, η παραμυθία και το στήριγμά μας είναι τα πρόσωπα της Παναγίας και των Αγίων μας, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψαν το ευσεβές γένος μας.

Η Ιερά Μητρόπολή μας έχει την ξεχωριστή τιμή και ευλογία το βράδυ της παραμονής των αγίων Αποστόλων Βαρθολομαίου και Βαρνάβα και της εορτής της Παναγίας του «Άξιον Εστί», που άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, να υποδεχθεί αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος του «Άξιον Εστί» από το Αγιώνυμον Όρος με τη συνοδεία Αγιορειτών Πατέρων. Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. μπροστά στον Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, δίπλα από το Επισκοπείο, και στη συνέχεια θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός και η Λήξη των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, το πρωί, Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον ίδιο Ναό.

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές όλων μας στο Επισκοπείο τη Δευτέρα ανήμερα της εορτής του, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία έως τις 12.30 μ.μ. και το απόγευμα από τις 6 μ.μ..

Η παρουσία, η συμμετοχή, η προσευχή και η αγάπη μας, ευλογία και χαρά της τοπικής μας Εκκλησίας.

Πηγή : www.imnst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου