"Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς" (Κατά Ιωάννη 8,32).

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

OI NEEΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ


Όπως ανακοινώθηκε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα αρχίσουν να διατίθενται σταδιακά οι νέες ταυτότητες – στα πλαίσια του Κανονισμού (ΕΚ) 2252/2004του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης – οι οποίες θα αναγνωρίζονται και ως ταξιδιωτικά έγγραφα.

-“Γέροντα, τι σχέση έχει αυτή η ταυτότητα με το σφράγισμα ;
-Η ταυτότητα δεν είναι το σφράγισμα, είναι η εισαγωγή του σφραγίσματος.
-Ο κόσμος, Γέροντα, ρωτάει τι να κάνουν σχετικά με τις νέες ταυτότητες ;
-Εσείς, καλύτερα, όταν σας ρωτούν, να τους λέτε να συμβουλεύονται τους Πνευματικούς τους και να κάνουν υπομονή να δουν πως θα ενεργήση η Εκκλησία, γιατί πολλοί κάνουν ερωτήσεις, αλλά λίγοι καταλαβαίνουν τις απαντήσεις............. Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί νά΄ ρθη και η οργή του Θεού.....”.


Ο Άγιος Γέρων μας διαβεβαιώνει ότι τα γεγονότα τρέχουν και προετοιμάζεται ο κόσμος για τον ερχομό του θηρίου. Λέει όμως ταυτόχρονα και κάτι άλλο ; “Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί νά' ρθη και η οργή του Θεού.....”. Το τελευταίο κατά πάσα πιθανότητα συνδυάζεται με τη προφητεία του για τον πόλεμο με τη Τουρκία, όταν θα επικρατήσει η δικαιοσύνη του Θεού.

Και ο μακαριστός Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός, στη συνέχεια της προφητείας του για τα γεγονότα που θα επισυμβούν – ο πόλεμος με τη Τουρκία κλπ. - αναφέρει ότι αφού επικρατήσει η δικαιοσύνη του Θεού και σε 3 με 4 δεκαετίες προετοιμαστούν οι χριστιανοί, κατόπιν έρχεται ο Αντίχριστος. 

Οι δύο προφητείες δένουν και ο συνδυασμός τους μας αποκαλύπτει ότι πλησιάζουν οι δυσχίμαροι χρόνοι της Ανομίας. Εγρήγορση και “Στώμεν καλώς, Στώμεν μετά φόβου”.-

Πηγή : ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ “ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΟΦΥΛΟΙ”, σσ. 40 κ.ε., ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ, ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΣΟΥΡΩΤΗ, σσ. 183 κ.ε., Η φωτογραφία της νέας ταυτότητα από το www.newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου